You are currently viewing Работилница по англиски јазик со Англичанец

Работилница по англиски јазик со Англичанец

Во саботата, на 21 јули, во Волонтерски Центар Скопје се одржа работилница по англиски јазик, која беше отворена за сите заинтересирани да се запознаат со најчестите англиски грешки, да научат повеќе за официјалните квалификации како техники за пишување на статии и есеи. И би сакале да додадаме дека наскоро можете да очекувате во Волонтерски Центар Скопје повеќе активности кои ќепружат можност да подобрување на комуникацијата, јазикот и меѓукултурните вештини.