Повик за учесници на тренинг курс „Борете се за вашите права“

Бараме учесници кои би сакале да земат учество во обука за човековите права и активно учество на младите „Борете се за вашите права“ што ќе се одржи во Суботица од 06-12 Август и да се поврзат млади луѓе кои доаѓаат од Унгарија, Словачка, Македонија и Србија . Обуката ќе се организира со поддршка на Програмата Млади во Акција на тој начин што сместувањето, оброците и 70 отсто од патните трошоци ќе бидат целосно покриени од страна на хостинг организацијата на проектот. Ако сте заинтересирани да земете учество ве молиме контактирајте не на vcs_contact@yahoo.com за повеќе информации.