You are currently viewing Нов поглед кон лидерството

Нов поглед кон лидерството

Колку знаете за лидерството? Дали сте менаџер на тим, директор на нова организација, младински лидер или можеби размислувате за започнување на сопствен бизнис и потреба за зголемување на вашите способности? Тогаш ReLEAD регионалниот тренинг курс е токму за вас. Има за цел зголемување на ваштините на младинските лидери.

Тренинг курсот ќе се одржи во Љубљана, Словенија од 3ти до 9ти фебруари и се бараат 3 учесници (возраст од 22 до 30) од Македонија.

За да се пријавите испртете ја вашата кратка биографија и мотивационо писмо на англиски јазик на vcs_contact@yahoo.com најдоцна до 17 јанури ,16.00 часот и пополнете ја онлајн пријавата овде: https://goo.gl/forms/kBF6Pg91ZnQRgKBD3