You are currently viewing (Македонски) ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА НА МЕЃУНАРОДНИ ПРОЕКТИ!

(Македонски) ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА НА МЕЃУНАРОДНИ ПРОЕКТИ!

Почитувани,
 
Нашиот партнер, младинската организација  ” NEXT Generation” од Скопје, објавува повик за учесници од Македонија на младински меѓународни проекти кои ќе се одржуваа во неколку европски држави.
Услови за учество:
– Да бидете на возраст над 18 години;
– Да имате солидно познавање на англискиот јазик(пишување и говорење);
– Да бидете спремни за нови познанства, култури  и искуства од меѓународен карактер.
Подетални информации за младинските проекти во организација на партнер организацијата ” NEXT Generation” од Скопје можете да најдете на следниот линк http://nextgeneration.com.mk/events/
Доколку имате дополнителни прашања слободно контактирајте не на nextgeneration.contact@gmail.com
Во очекување сме на вашите пријави
Тимот на ВЦС и NEXT Generation