Повик за обука во Данска!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во обука “Digital Community Radio for Youth Inclusion and Diversity” во Данска. Место: Архус, Данска Датум: 11 - 16.03.2023 За проектот: Обуката има за цел да им обезбеди на учесниците (младинските работници) компетенции за работа со млади луѓе, како и…

0 Comments

Повик за обука во Романија

Волонтерски Центар Скопје бара 2 учесници (+18 години) од Македонија за учество на обука за проектот: „ Virtual Tools For Real Mobilities “ во Бузау, Романија Место: Бузау, Романија Датум: 19.5 – 28.5.2022 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 "Virtual Tools For Real Mobilities" е обука што…

0 Comments

Повик за обука во Кипар!

Волонтерски Центар Скопје бара 3 учесници (+18 години) од Македонија за учество на обука за проектот: „Games for Social Entrepreneurship“ во Ларнака, Кипар. Место: Ларнака, Кипар Датум: 23.5 – 30.5.2022 За проектот: Главната цел на проектот „Игри за претприемништво“ е поддршка на професионалниот развој на младинските работници и развој на нови иновативни пристапи за подобра…

0 Comments

Повик за тренинг курс во Романија!

Волонтерски Центар Скопје бара 5 учесници (18+) од Македонија за учество на тренинг курсот “E-Fundraising" во Романија. Место: Крајова, Романија Датум: 01 - 07 февруари + 2 дена за патување !! Согласно регулативата на романските власти и барањето на организацијата-домаќин, влез во Романија е дозволен единствено за целосно вакцинирани лица или за оние што прележале…

0 Comments