Make your life – Life + with Erasmus +

Дали сакате да дознаете повеќе за програмата Еразмус +?   Од понеделник, 15ти април, во Струга, Македонија се одржува тренинг курс со помош на Еразмус +. Тема на проектот е „Без говор на омраза: методи и техники кои се користат против говорот на омраза”. Учесниците од 13 земји (Португалија, Македонија, Италија, Хрватска, Словенија, Германија, Финска,…

0 Comments