Повик за волонтер во Германија!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтер (18-30 години) за учество на долгорочен ЕСК проект под наслов: “Local Community Connections Volunteer” во Германија. Место: Бремен, Германија Датум: 05.09.2023 – 31.08.2024 (12 месеци) Повеќе за проектот: Нашиот партнер NaturKultur има потреба од волонтер, дружељубива личност, која е заинтересирана за вмрежување и запознавање на организации и млади луѓе во Бремен.…

0 Comments