Отвораме нови врати преку медиумската писменост

Живееме во динамичен свет во кој промените, настаните и новостите се случуваат со екстремна брзина. Ние сме генерација на промени, генерација на дигитализација и технологија. За многумина, ние сме само млади луѓе кои се опседнати со екрани. Но дали сме поединци, група или генерации кои живеат во онлајн свет? Дали всушност можеме да воведеме промени,…

0 Comments