Повик за Тренинг Курс во Албанија!

Волонтерски Центар Скопје бара 5 млади луѓе и младински работници (18+) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во ”Volunteering connecting communities 2.0“. Место: Драч, Албанија Датум: 7.06 – 16.06.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Целта на овој тренинг е зајакнување на капацитетите на…

0 Comments