Повик за национална обука!

Волонтерски Центар Скопје бара 10 млади луѓе (16-25 години) од Македонија кои би сакале да учествуваат на национална обука спроведена од врснички обучувачи за антидискриминација, толеранција и спречување на родово базирано насилство. Обуката се организира во рамките на проектот: „Акција за правата на девојчињата за еднаквост, мир и безбедност“ (Smart Balkans). Датум: 23.06 – 30.06.2024…

0 Comments