Повик за младинска размена во Романија!

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (17-25 години) и 1 лидер на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во Младинската размена „INFOPRENEUR IN POSTPANDEMIC ERA“ во Романија. Место: Сарата Монтеору - Бузау, Романија Датум: 05.10 – 14.10.2022 Целта на проектот е да се зголеми претприемачкиот потенцијал на невработени млади лица…

0 Comments

Повик за тренинг курс во Романија!

Волонтерски Центар Скопје бара 5 учесници (18+) од Македонија за учество на тренинг курсот “E-Fundraising" во Романија. Место: Крајова, Романија Датум: 01 - 07 февруари + 2 дена за патување !! Согласно регулативата на романските власти и барањето на организацијата-домаќин, влез во Романија е дозволен единствено за целосно вакцинирани лица или за оние што прележале…

0 Comments