Запознајте ја нашата нова шпанска екипа!

Пред две недели пречекавме нови четворица млади луѓе од Барселона, Шпанија! Ни се придружуваат во следните два месеци преку ВЕТ-програмата за стручно образование и обука. Студентите по туризам ќе стекнуваат пракса во туристичка агенција „Арбо Травел“ во центарот на Скопје. Нивните задачи главно ќе се состојат од промовирање на агенцијата на социјалните медиуми, како и…

0 Comments

Повик за волонтери во Шпанија!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери (18-30 години) за учество на долгорочен ЕСК проект “Volunteering for Growth” во Шпанија. Место: Херес де ла Фронтера, ШпанијаПериод: ноември 2022 – август 2023 (10 месеци) За проектот: Дали сте заинтересирани да работите со млади луѓе од цела Европа?  Дали сакате да се борите против расизмот и сексизмот и за одржлива…

0 Comments