Call for Participants for Training Course in Calabria/Italy

Бараме 2 македонски учесници за Еразмус+ Тренинг Курсот “DIFFUSE - Digital Inclusion for Further Use” (Дигитална Инклузија за Понатамошна Употреба) во Сан Џорџо Албанезе во Калабрија, Италија. Место: Сан Џорџо Албанезе, Јужна Италија Време: 26.07. - 02.08.2019 За проектот: Сан Џорџо Албанезе е албанска етничка и јазична енклава во Јужна Италија, со свои посебни традиции…

0 Comments