Call for a Youth Exchange in Ankara, Turkey!

Волонтерски Центар Скопје бара 7 млади учесници и 1 младински лидер од Македонија кои сакаат да учествуваат на младинската размена “Empowering through storytelling”. Место: Анкара, Турција Датум: 5.08 – 13.08 2021 Можни се измени во однос на датумот на одржување на проектот зависно од актуелната COVID-19 ситуација! За проектот: Проектот има за цел да ја зголеми…

0 Comments