Would you like to work with elder people?

Бараме волонтер на возраст помеѓу 18 и 30 години за долгорочен ЕВС во Малага, Шпанија. Проектот трае 10 месеци, почнувајќи од 1 септември 2019 година и завршува на 30 јуни 2020 година. Име на проектот е „Let's gardening with the elders!”. Волонтерите ќе работат во Patronato Hogar Nuestra Señora de los Ángeles, кој е дом…

0 Comments