Здраво Македонијо! Пристигна белгискиот тим

Како и секое лето така и ова, чест ни е да бидеме домаќини на волонтерите од Белгија! Енола, Ибрахим, Ранко и Билал дојдоа во Македонија на реализација на нивниот 3-неделен волонтерски проект во ВЦС. Секој од нив со различни способности, мотивација и страст, тие се разновидно дополнување на нашиот тим волонтери. Да слушнеме по некој…

0 Comments