Повик за волонтери во Португалија!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери (18-30 години) од Македонија, за учество на долгорочен (6 мецеци) ЕСК проект “Volunteering in Águeda” во Португалија. Место: Агеда, Португалија Датум: 03.01 - 02.07.2023 или 01.04 - 28.09.2023 За проектот: Дали сте заинтересирани за солидарност, различни култури и волонтирање? Дали сакате да работите со деца и со локалната заедница? Дали отсекогаш сте…

0 Comments