(Македонски) ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА НА МЕЃУНАРОДНИ ПРОЕКТИ!

Почитувани, Ви споделуваме повици за учесници од Македонија на престојни 2 проекти во организација на нашите локални партнери NGO”Next Generation” од Скопје. Во прилог на овој повик можете да најдете повеќе информации за проектите: 1. Повик за 3 слободни места за младински работници/лидери/активисти на возраст над 20год. на ладинска обука со наслов Less opportunities +…

0 Comments