Денови на креативност

Деновите на креативност почнуваат утре во 11:00 часот во ЕУ инфо центарот, М.Х. Јасмин 52 (близу Рамстор)
Земи ја твојата шанса! Постани волонтер!

Дојди и истражи повеќе околу волонтерството и волонтерската работа.
Дојди и осознај ги локалните проекти на Волонтерскиот Центар Скопје и придружете ни се во
VOICES тимот.
Дојди и постани ЕВС волонтер и учествувај во интернационалните тренинг курсеви и младински размени.
За подетални информации, чувствувај се слободно да не контактирате на
vcs_contact@yahoo.com или придружете ни се на Facebook Волонтерски Центар Скопје.
Се гледаме утре