КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Сакате да бидете локален или нтернационален волонтер во нашата организација или барате партнер за проекти? Обратете ни се директно, споделете ги вашите размислувања и можности за соработка.


Е-ПОШТА:
vcs_contact@yahoo.com

ТЕЛЕФОН:
+38922772095

АДРЕСА:
Емил Зола 3/3-1 1000, Скопје, Македонија