Повик за волонтери во ТУРЦИЈА!

Волонтерски Центар Скопје има потреба од 2 волонтера од Македонија за учество на ЕСК проектот „СПОРТ ЗА СОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА 3“ во Анталија, Турција. Место: Анталија, Турција. Датум: 01.10.2020 – 27.06.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 !! Проектот…

0 Comments

Повик за волонтери во Турција!

Волонтерски Центар Скопје објавува повик за 7 учесници и 1 лидер од Македонија за учество на Еразмус+ проектот-Младинска Размена „Дали сте медиумски образовани? Да!“ во Коџаели, Турција. Место: Коџаели, Турција Датум: 7-15 Октомври 2020 година !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно…

0 Comments

Повик за волонтери во Романија!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага за волонтери од Македонија што ќе учествуваат на ЕСК проектот “ARTclusion” во Тргу Жиу, Горж, Романија. Место: Тргу Жиу, Горж, Романија Датум: 1.09.2020 to 31.08.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со…

0 Comments

Повик за волонтери во Полска!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по 2 (двајца) волонтери од Македонија што ќе учествуваат на ЕСК проектот "BROADEN OUR HORIZONS" во Познан, Полска. Место: Познан, Полска Датум: 01.10.2020 – 28.02.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Проектот…

0 Comments

Повик за волонтери во Литванија!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери од Македонија да земат учество на ЕСК проектот "Volunteering connecting people” & "Stronger local communities through Volunteering”во Вилнус и Тракаи, Литванија. Место: Вилнус и Тракаи, Литванија. Датум: 01.09.2020 - 31.08.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот…

0 Comments

Отворени повици!

Дали сте на возраст од 18-30 години и барате можност да поминете време во странство? Потребни се волонтери за неколку проекти во различни европски држави. Волонтирањето преку ЕСК програмата е одлична можност за млади луѓе да ги зајакнат нивните вештини во различни области, да стекнат…

0 Comments

Повик за волонтери во Кипар!

Волонтерски центар Скопје е во потрага по 1 волонтер од Македонија за учество на ЕСК проектот "YAS! - Youth for Action and Sustainability" во Никозија, Кипар. Место: Никозија, Кипар. Датум: 3-ти август 2020 година - 2-ри август 2021 година На почетокот, во првите неколку месеци има можност…

0 Comments