Одобрен ЕВС проект во Бугарија

Ви објавуваме дека Волонтерски Центар Скопје, во соработка со партнерot Student Media Society Association (SMSA) од Бугарија, располага со едно слободно место за волонтер од Македонија, на ЕВС проект во Софија, Бугарија. Времетраењето на проектот е 7 месеци, со почеток на 10-ти Мај и завршеток на 10ти Декември 2013 година. Доколку сте заинтересирани и сакате повеќе информации околу проектот, ве молиме да не контактирате на нашата и-мејл адреса: vcs_contact@yahoo.com