Повик за ЕВС волонтери во Унгарија

Повик за ЕВС волонтери во Унгарија

Пролeтта со себе носи нови бои, позитивни вибрации и премногу новитети кои ни го разубавуваат животот.

Заедно со пролетта Волонтерски Центар Скопје ви носи можност за волонтирање во Унгарија, Hortobagi. Наловот на проектот е „ Empowered by Nature”,  кој започнува на 2 мај и трае до 31 мај 2019 година.

Ова е одлична можност да се спознаете себе си, Унгарија и да кохабитирате со младенци од Италија, Романија и Унгарија.

Тршоците за пат, сместување, волонтерскиот надоместок  и храна покриени се од страна на проектот.

Дополнителни информации за проектот може да најдете на следниот линк: short_description_2019_may_shorttermvolunteering

Вашиот интерес да бидете дел од проектот пројавете го на vcs_contact@yahoo.com, најдоцна до 25.3.2019 со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо.