“Together to a Better Society!”

A democratic society without a civil sector is almost impossible to exist. Citizens through the non-governmental sector are influencing and they make pressure on the authorities in order to improve the quality of life in a society. Creating a constructive  field for meeting and networking…

0 Comments

“Together to a Better Society!”

A democratic society without a civil sector is almost impossible to exist. Citizens through the non-governmental sector are influencing and they make pressure on the authorities in order to improve the quality of life in a society. Creating a constructive  field for meeting and networking…

0 Comments

Врснички работилници во рамки на проектот „Без расправање“

Учењето од врсниците е еден од најмоќните начини да се споделат искуства, информации и практики. Младинците од средните училишта од Гостивар, Скопје и Струга, учесници на летниот камп „ИнКоИн“ – интеркултурна комуникација и интеракција своите искуства, знаења и практики ги споделуваа со своите врсници во…

0 Comments