Врснички работилници во рамки на проектот „Без расправање“

Учењето од врсниците е еден од најмоќните начини да се споделат искуства, информации и практики. Младинците од средните училишта од Гостивар, Скопје и Струга, учесници на летниот камп „ИнКоИн“ – интеркултурна комуникација и интеракција своите искуства, знаења и практики ги споделуваа со своите врсници во…

0 Comments

Language Café 2018

Yesterday 15th of February we had the pleasure to gather with our old and new friends in Café Bar “Ljubov” for the first Language Cafe of 2018. Language Café is an event where people can practice different languages in laid back environment. For me the…

0 Comments