Анализа на потребите за претприемничко учење во Општина Кисела Вода – Скопје

Почитувани, Ве известуваме дека Волонтерски Центар Скопје започна да спроведува истражување за потребите на проектот „ИЗРАБОТКА НА ЛОКАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧКО УЧЕЊЕ ЗА ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА“ во партнерство со општина Кисела Вода, а со финансиска поддршка добиена преку проектот „Мрежа за поддршка на млади претприемачи“…

0 Comments

EVS in Spain

Моментот кога ќе те одберат два месеци пред  да наполниш 31 година, а максимум лимит за да оствариш ЕВС е 30, е тоа е среќа со сигурност, и плус  земја за волонтирање Шпанија,на среќата и немаше крај! :) Моето име е Викторија Цавироска и волонтирам…

0 Comments

Interview with Dejan Djolev

Сфатив дека можеби е најдобро да се бавам со обука на луѓе. Беше многу важно што морав да работам нешто што е за време на викенди зашто од понеделник до петок сум, нели, на факултет. Значи, имаше многу точки што треба да се почитуваат и…

0 Comments

Schedule of activities for March

                              Join our activities, learn, discover, make new friendships, expand your knowledge, develop your potential, develop your skills and enjoy. See you... Monday (09 March) - 15:00-16:00 Informative meeting for the…

0 Comments

Next activities in VCS

Dear Volunteers, Next week you will have the opportunity to attend the following activities in Volunteers Centre Skopje: 17.02.2015 - Tuesday - INTERCULTURAL EVENING Country> SLOVAKIA Start> 17:00 Who can participate? - All who want to discover more about Slovakian culture, meet new people, speak…

0 Comments