• Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact [at] yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

News

Годишен извештај ВЦС 2017

Доколку сакате да дознаете нешто повеќе за нас и активностите кои ги реализиравме на локално и меѓународно ниво изминатата година, како и да добиете некои идеи и да се вклучите во идните активности (креирање на младински политики, обуки, тренинзи, младински размени, работилници, филмски вечери, конференции, НВО саемот и многу повеќе) погледнете го нашиот годишен извештај […]

(English) ЧЛЕНСТВО ВО КОАЛИЦИЈА НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ – СЕГА

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Отварање на новата канцеларија на ВЦС

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР СКОПЈЕ СТАНА ЧЛЕНКА НА Y-PEER МРЕЖАТА

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) The Project Rec’ On The Future

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Seminar: “Team Up Youth – Digital Creativity & Employability in School Education”

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Работилниците продолжуваат

Волонтерски Центар Скопје Ве поканува да бидете активни, да научите нешто ново, го обновите своето знаење, да создадете нови пријателства, повежбате англиски, француски или да ги развиете новинарските / танцувачки вештини со тоа што ќе ни се придружите во работилниците оваа недела кои нашите ЕВС волонтери ги подготвија за вас. Пишете ни e-mail за која […]

Отворен повик за ЕВС волонтери!!!

  Волонтерски Центар Скопје најавува 2 слободни места за ЕВС волонтери од земјите на ЕУ, почнувајќи од септември / октомври 2012 година, за нашиот ЕВС проект “ВОИСЕС магазин”: http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=66000123501; Ако сте на возраст од 18-30 и сте заинтересирани да бидете ЕВС волонтер на нашиот проект, Ве молиме пратете го вашето CV и мотивационо писмо на […]

Page 1 of 512345