• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Активности

Откријте ги петте теми на YO!Fest 2018

За прв пат, оваа година, Волонтерски Центар Скопје, е официјален медиумски партнер на YO!Fest. YO!Fest ќе се одржи на 1 и 2  јуни 2018 година  во Стразбур, каде што над 8.000 млади Европејци помеѓу 16 и 30 години ќе се соберат и фокусираат на проблемите и заедно ќе изнајдат решенија како млади луѓе кои што […]

Десет години YO!Fest

Оваа година, фестивалот YO!Fest го слави својот десетти роденден, вклучувајќи го и третото по ред партнерство со Европскиот Парламент. За прв пат, оваа година, Волонтерски Центар Скопје, е официјален медиумски партнер на YO!Fest. YO!Fest е фестивал за млади кој во соработка со Европските институции работи на вклучувањето на младите луѓе во граѓанското учество и подигање […]

ЕВС во Данска

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Volunteering opportunities embrace the differences and unite!

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) EVS in Poland

Оваа содржина не е достапна на Македонски

ЕВС во Арад, Романија

Оваа содржина не е достапна на Македонски

ЕВС во Толедо, Шпанија

Оваа содржина не е достапна на Македонски

ЕВС во Толедо

Оваа содржина не е достапна на Македонски

ЕВС во Шпанија

Оваа содржина не е достапна на Македонски

ЕВС во Романија

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Page 1 of 5123...Last »