• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Еразмус+

НОВАТА ЕРАЗМУС ГЕНЕРАЦИЈА ОД БАРСЕЛОНА

Овој Јуни Волонтерскиот Центар Скопје ја дочека третата генерација од практиканти од Барселона, Шпанија во рамките на ВЕТ програмата (Стручно образование и обука) од Еразмус Плус. Нашите партнери, здружението Мундус ни испратија пет практиканти на хостирање да работат во мултикултурна средина, да ги прошират своите знаења и искуства на полето на нивното стручно образование. Им […]

(English) THE FOUR ROSES FROM SPAIN

Оваа содржина не е достапна на Македонски

VET ПРАКТИКАНТИ ВО ВОЛОНТЕРСКИОТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ

Волонтерскиот Центар Скопје и во 2018 година продолжува со добрата практика на хостирање во рамките на Еразмус+ програмата. Врз основа на нашата успешна приказна од 2017 година пред извесно време ги пречекавме нашите VET практиканти (Vocational Education and Training) од Шпанија на кои сме домаќини во соработка со шпанската Aсоцијација Мундус. Тања, Паула, Денис и […]