• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Обуки и размени

Обединета Европа

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Кога неформално надминува формално: Моето искуство од Турција

Оваа содржина не е достапна на Македонски

“Што сакаме да направите? Што не сме направиле досега?”

Овој текст ме инспирира од еден меѓународен тренинг курс во кој заземав учество. Три земји, три култури од Македонија, Србија и Унгарија,од 18 до 24 Ноември,  со топла облека се собраа во Суботица, Србија да ги зголемат своите знаења и вештини за Програмата Млади во Акција. “Што сакаме да направите? Што не сме направиле досега?” […]

Од рановидност до разновиден тим

Оваа содржина не е достапна на Македонски

THINKERTOYS FOR EDUCATORS

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) TC AdventureShip: Final Booklet

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Deep In Adventure

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Training Course Teamwork Makes The Dream Work Coming Soon

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Get Ready for AdventureShip

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) YiA workshop: Let’s get to know the basic

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Page 11 of 12« First...101112