• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Повици

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО ТУРЦИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме повик за ЕДЕН волонтер на одобрен  ЕВС проект во Анкара , Турција  со наслов”Nesil FEST ″ во организација на партнер организацијата System&Generation  во регионот на Анкара, Турција, со времетраење од 2 месеци (01.06.2018- 30.07.2018). Детали за проектот ”Nesil FEST ″ Tasks of the volunteers: Representing his/her culture during cultural events, Organizing workshops […]

ИТЕН ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО РОМАНИЈА!

Почитувани, Ви споделуваме повик за двајца учесници на возраст од 18-25 години на  младинска размена во Бузау, Романија. Размената, “ARTpreneurship ”  ќе се одржи од 22 до 31 мај 2018 година. Во продоложение повеќе детали околу проектот: Description of project : “ARTpreneurship ” is an exchange that will take place in Sarata Monteoru and Buzau between […]

Повик за обука од областа на сексуалното и репродуктивното здравје и Peer to Peer едукација!

Во рамките на Erasmus+ Youth in Action Program Western Balkan Window, со соработка на повеќе Европски држави, Волонтерски Центар Скопје  како дел од работниот план и партнерство за имплементација на компонентата “КNOWLEDGE BEATS TABOOS”  објавува повик за учество на обука од областа на сексуално и репродуктивно здравје. Обуката се состои од дводневна работилница за запознавање […]

ПОВИК ЗА УЧЕСНИК НА МЛАДИНСКА ОБУКА ВО КОСОВО

    Почитувани, Ви објавуваме повик за едно слободно место за учесник на возраст од 18+ години на младинска обука која ќе се одржи во два модула во Пеја, Косово и Ури, Италија. Првиот модул ќе се одржи од 06-12 јуни, 2018 (Peja, Kosovo) Вториот модул ќе се одржи од 04-10 септември, 2018 (Uri, Italy) Важно: […]

ИТЕН ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКИ РАЗМЕНИ ВО РОМАНИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме Итен повик  за учесници на младински размени во Романија. Во прилог можете да најдете повеќе информации за младинските размени и начинот на аплицирање. 1. Повик за 2 учесници на возраст 17 до 27 години, на младинска размена со наслов “BLUE WHALES ARE EVERYWHERE !” која ќе се одржи во периодот од 8 до […]

ПОСЛЕДЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО УНГАРИЈА!!!

Почитувани, Ви објавуваме повик за Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект со наслов”Media and communication” Hang-Kép Egyesület, Sound-Picture Association во Дебречен, Унгарија времетраење од 12 месеци (15.05.2018-14.05.2019). Детали за проектот во “Media and communication”: The volunteers will be working with the members of the association in taking photos, preparing short videos, animations on […]

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА ОБУКА ВО ЦРНА ГОРА!

Почитувани, Ви објавуваме повик за 2 учесници над 18 години кои се младински работници или активисти, на младинска обука во рамки на проектот “Sexual and Reproductive Health – Knowledge Beats Taboos” на тема “Sexual violence” која ќе се одржи во периодот од 11 до 20 Мај 2018 во Бар, Црна Гора. Детали за проектот:  In […]

Повик за учество на работилница во рамките на Европскиот проект со наслов “TrainVol”

Почитувани, Ви објавуваме повик за учество на дводневна работилница за градење на капацитетите на млади, на возраст од 18-26 години.  Работилницата ќе биде спроведена во рамките на Европскиот проект со наслов “TrainVol”,  каде што Волонтерски Центар Скопје ја има улогата на партнер организација.  Подетални информации околу проектот може да најдете на следниот линк: https://trainvol.eu/ . […]

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКИ РАЗМЕНИ ВО РОМАНИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме повици  за учесници на младински размени во Романија. Во прилог можете да најдете повеќе информации за младинските размени и начинот на аплицирање. 1. Повик за 2 учесници на возраст 17 до 27 години, на младинска размена со наслов “BLUE WHALES ARE EVERYWHERE !” која ќе се одржи во периодот од 8 до 17 […]

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО АНГЛИЈА

Почитувани, Ви објавуваме повик за еден ЕВС волонтер на возраст од 18-30 години на проект во Англија, со наслов “Promoting Community Cohesion” времетраење од 12 месеци кој започнува на 1 Јуни 2018 година (01.06.2018 – 31.05.2018) во канцеларијата на Amber Initiatives, во Плимут, Англија. Вашето CV и мотивационо писмо испратете ги на емаил адресата кој можете да го […]

Page 4 of 6« First...345...Last »