• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Повици

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО ПОРТУГАЛИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме повик за ЕДЕН волонтер на возраст помеѓу 20 и 30год. на веќе одобрен ЕВС проект со наслов“Águeda Volunteering Land” во Агуеда,Португалија, во времетраење од  10 месеци (20.09.2018- 31.07.2019). Детали за проектот “Águeda Volunteering Land”: Objectives: a) To promote diversity and interculturality; b) To empower volunteers with new competencies and learning based on […]

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЕЃУНАРОДЕН МЛАДИНСКИ КАМП ВО ГРАДАЧАЦ, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Почитувани, Ви објавуваме повик за 6 (шест) учесници на возраст од 18+ години на меѓународен  младински камп дел од проектот со наслов “Boosting Transversal Skills“  (BOOTS), финасиран преку Еразмус+ програмата на Европска Комисија. Меѓународниот младински камп ќе се одржи од 12 до 19 јули 2018 година во Градачац, Босна и Херцеговина. Short description of the project: […]

(English) “EVS as One more step toward Inclusion!”

Оваа содржина не е достапна на Македонски

ИТЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО РОМАНИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме повик за ЕДЕН волонтер на возраст помеѓу 18 и 30год. на веќе одобрен ЕВС проект со наслов“Unlock the world” во Крајова, Романија , во времетраење од  8 месеци (01.08.2018- 30.04.2019). Детали за проектот“Unlock the world”: Objectives of the project: The objectives of the project were structures in more categories: ● Concerning the […]

ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ НА ОДОБРЕНИ ПРОЕКТИ ВО БУГАРИЈА!

Почитувани, Волонтерски Центар Скопје заедно со Меѓународен институт за младински развој ПЕТРИ од Софија, Бугарија објавуваат повик за ДВЕ позиции на одобрен ЕВС проект со наслов “Volunteer Power: Speak, Act, Change” во Софија, Бугарија. 1.Отворена позиција за ЕДЕН ЕВС волонтер на проектот “Volunteer Power: Speak, Act, Change” на возраст помеѓу 18 и 30 год.во времетраење […]

ИТЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА КРАТКОРОЧЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО ТУРЦИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме итен повик за Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект со наслов”Join our Journey 4 ″ во организација на партнер организацијата System&Generation  во регионот на Анкара, Турција, со времетраење од 2 месеци (01.07.2018- 30.08.2018). Детали за проектот “Join our Journey 4”: Task 1- Contributing to the office of S&G […]

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ НА КРАТКОРОЧНИ ЕВС ПРОЕКТИ ВО ТУРЦИЈА!

Почитувани, Ви објавуваме повик за ЕВС волонтери на веќе одобрени проекти во Турција, во прилог можете да ги најдете потребните информации: 1.Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект со наслов”Join our Journey 4 ″ во организација на партнер организацијата System&Generation  во регионот на Анкара, Турција, со времетраење од 2 месеци (01.07.2018- 30.08.2018). […]

ИТЕН ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА НА МЛАДИНСКА ОБУКА ВО СТРУГА!

Почитувани,   Ви споделуваме повик на партнер организација  NEXT Generation од Скопје, повик за учесници на возраст над 18год.од Македонија за младинска обука со наслов”‘NEETs in NEED’’ која ќе се одржи од 8 до 17 Јуни 2018 во Струга. Детали за проектот: The project ‘NEETs in NEED’ was created in cooperation of partners coming from […]

Претпоследна дестинација на бродот “TrainVol”

Волонтерски Центар Скопје на 29-ти мај 2018 година во просториите на ЕУ Инфо центар заокружи двегодишен проект со национална завршна конференција. Проектниот циклус на „TrainVol“, европски проект реализиран од конзорциум од 4 организации од 4 различни земји, чија цел е  да се развијат алтернативни механизми за промоција на вештини и вклучување на пазарот на трудот […]

ИТЕН ПОВИК ЗА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО РОМАНИЈА

Почитувани, Ви објавуваме повик за 3 учесници на возраст од 18 до 25 години  на младинска размена „Zoom in, Zoom out“ во Романија, од 19 до 29 јуни 2018 година. Description of the project: “ZOOM IN  for your job ,ZOOM OUT  for your business ” is a youth exchange between 19-29 june 2018 to be held […]

Page 1 of 27123...1020...Last »