• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Активности

(English) Interactive Seminar “Project Writing and Management with YiA”

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Body Talk: Dance, Music and Drama Workshops

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Welcome to Macedonia: Infinitive possibilities

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) “Faces without Masks” volunteers meet at on-arrival training

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Free Russian language classes for beginners

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) EVS volunteer for approved short EVS project needed!!!

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Youth Exchange “Faces Behind Masks – Back to Vevchani 2010”

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) My EVS Experience in Bulgaria

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Youth Exchange “Euro-Balcan-Sport”, 24.10 – 01.11.2009, Alicante, Spain

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Размена на млади: Каков вид на слободно време ќе изберете?

Каков вид на слободно време ќе изберете? Тоа беше прашањето поставено на група на млади луѓе од Македонија, Полска, Словенија и Русија, кои зазедоа учество на размената на млади во Словенскиот град Корте. Во времетраење од девет дена (од 21-ви до 29-ти Септември 2009 год.) учесниците освен можноста да запознаат нови лица и да стекнат […]

Page 44 of 45« First...102030...434445