• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Активности

тренинг курсот ,,Media Literate,, во Струга

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Transition in Action- Младинска размена

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Нов одобрен проект “Challenging Youth trough Youth Work!”

Почитувани, Со големо задоволство ве информираме дека ВЦС Скопје доби грант доделен од програмата Еразмус+ на Европската Комисија за реализација на проектот “Challenging Youth trough Youth Work!” од Клучна Акција 2 – Соработка за иновации и размена на добри практики – градење на капацитети во областа на младите. Нашето позитивното искуство во креирање на младински […]

МЛАДИНСКА РАЗМЕНА PEGASUS-Романија

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Локална стратегија за претприемачко учење за Општина Кисела Вода

Почитувани, Ве известуваме дека ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР СКОПЈЕ започна да го спроведува проектот „ИЗРАБОТКА НА ЛОКАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧКО УЧЕЊЕ ЗА ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА“ во партнерство со општина Кисела Вода, а со финансиска поддршка добиена преку проектот „Мрежа за поддршка на млади претприемачи“ финансиран од Европската Унија.Целта на проектот е подобрување на условите за работа и […]

Нов проект: „Team Up Youth – Digital Creativity & Employability in School Education“

Волонтерски Центар Скопје го започнува партнерскиот проект „Team Up Youth – Digital Creativity & Employability in School Education“ во соработка со мрежата Youth4Media, и организациите Bennohaus, Burt и Shift од Германија, Велика Британија и Данска, со поддршка од Еразмус+ програмата. Преку овој проект ќе обучиме наставнички кадар и младински работници кои обучуваат млади лица/ученици како […]

На кафе со Дејан Џолев

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Page 3 of 44« First...234...102030...Last »