• English
  • Македонски
  • Контактирај нѐ

    +389 2 2772 095

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

  • Follow us

    facebook youtube issuu

Активности

(English) International Citizen Media Award

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Дали некогаш сте слушнале за бебешки јазик?

Волонтерски Центар Скопје во соработка со “Baby Signs Belgium” најавува дека на 21 Мај во просториите на ВЦС, со почеток во 17 часот ќе се одржи презентација на оваа тема. Подолу можете да ја најдете видео поканата за презентацијата. Доколку некој е заинтригиран од содржината на брошурата и е заинтересиран да дознае повеќе за презентацијата […]

Пол од Франција се приклучува во ВЦС тимот

Со задовоство ве информираме дека во тимот на ВЦС имаме нов член, Пол Онгле, ЕВС волонтер од Франција, кој пристигна во Македонија минатата недела. Пол ќе волонтира за списанието ВОИСЕС и во Дневниот центар за деца од улица во Шутка цели 12 месеци, па ние му посакуваме топло добредојде во тимот на ВЦС! Наскоро ќе […]

Комуникација и презентерски вештини

Волонтерски Центар Скопје ви ја презентира можноста за професионална обука, која нашите партнери и соработници од Интеркултура ја нудат. Професионалните обучувачи од Интеркултура ви нудат три дневна професионална обука на тема “Комуникација и презентерски вештини”, која ќе се одржи во три последователни дена, 8-10 Април 2014 година, во периодот 17-19:30 часот, во НВО инфо центарот […]

(English) Call for Participants for Youth Exchange ‘Dream It. Wish It. Do It.’

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Do you want to learn more about journalism and writing articles?

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) Call for Participants: Training Course in Belgrade and Banja Luka

Оваа содржина не е достапна на Македонски

One of the most difficult lessons that a man can learn during

jordan air jordan 1 banned cap cheap jordans for sale Don’t get me wrong: we found a greatapartment and, after a week of opening and emptying boxes and puttingthings together, our place is really very, very nice. We found anapartment in a building that feels more like a hotel than an apartmentcomplex: they even post […]

(English) TC NFE: Let the Young People Learn Started

Оваа содржина не е достапна на Македонски

(English) New opportunities with VCS

Оваа содржина не е достапна на Македонски

Page 10 of 47« First...91011...203040...Last »